Facebook BELL FIX
| +32 (0)9 329 70 60 | info@bellfix.be

Artikel 1: Algemene bepalingen 

Het gebruik van deze website geeft aan dat u akkoord gaat met deze algemene voorwaarden. Onze algemene voorwaarden kunnen ten allen tijde door ons gewijzigd worden bij een aanpassing van deze site. Het herbekijken van deze pagina op regelmatige basis is aangeraden.

Artikel 2: Over ons

De website BELLFIX.BE is verbonden aan de eenmanszaak Huguette De Keukeleire, Ketelpoort 2, 9000 Gent.  De eenmanszaak Huguette De Keukeleire is ingeschreven in de kruispuntbank der ondernemingen (KBO) met BTW- en ondernemingsnummer BE 0587.838.311.

U kan ons contacteren per e-mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per telefoon +32 9 329 70 60. De website waarop deze algemene voorwaarden van toepassing zijn is : www.bellfix.be.

Artikel 3: Registratie

U staat garant dat de persoonlijke informatie door u gegeven als klant juist, up-to-date en volledig is in alle aspecten en u ons onmiddellijk op de hoogte zal brengen per e-mail of telefoon van enige wijzigingen indien van toepassing.


Artikel 4: Toegang tot deze website

We hebben deze website toegankelijk gemaakt voor uw eigen persoonlijk gebruik. We kunnen deze toegang ten allen tijde aanpassen, verwijderen of ontzeggen. Deze website en al het materiaal erin zijn beschermd door eigendomsrecht en zijn dus onze eigendom. Materialen omvaten het design, layout, look, weergave, ontwerpen, teksten en documenten op deze site. U mag deze niet kopiëren, herverdelen, heruitgeven of andere zonder onze schriftelijke toestemming. U gaat akkoord deze website enkel te gebruiken in overeenstemming met deze voorwaarden.

Artikel 5: Onze aansprakelijkheid

We kunnen niet garanderen dat deze website geschikt is voor welke hard- en software ook door u gebruikt. Alsook dat deze website ten allen tijde beschikbaar zal zijn. We behouden ons het recht deze website aan te passen of te verwijderen ten allen tijde.

U krijgt 1 jaar garantie op de goede werking van het te vervangen onderdeel, deze vervalt echter indien het onderdeel zich niet meer in originele staat bevindt. Bell Fix is niet aansprakelijk voor verborgen gebreken. De garantie vervalt door onjuist gebruik van uw toestel of door het toedoen van menselijke fout.

Het is nooit overbodig om voor  de herstelling eerst een reservekopie te nemen, zo kan er zeker geen belangrijke informatie verloren gaan. Komt u met een toestel dat niet meer werkt, dan kunnen wij geen staat van bevinding opmaken. Later opduikende fouten zijn dan niet ten laste van de hersteller. Wij doen zelf controle op de correcte werking van uw toestel voor afhaling, maar raden steeds aan om dit ook zelf te doen, zo vermijden wij misverstanden.

Up-dates kunnen tijdelijk voor problemen zorgen, deze liggen buiten onze verantwoordelijkheid.

Elk toestel  niet afgehaald binnen de drie maanden, zal beschouwd worden als achtergelaten en Bell Fix zal er vrij over mogen beschikken.

 

Artikel 6: Informatie op deze website

De informatie op deze website is algemene informatie en bestemd voor belang doeleinden alleen. We proberen u te verzekeren dat de gegeven informatie op deze website correct en up-to-date is. Doch, kunnen we niet verantwoordelijk gesteld worden voor enige onjuistheden in de informatie.

 

Artikel 7: Toepasselijk recht en jurisdictie


De vormgeving, opbouw, geldigheid, het bestaan en alle mogelijke andere aspecten van deze algemene voorwaarden of termen daaruit vallen onder de Belgische wet. Bij betwisting is enkel de handelsrechtbank van Gent bevoegd.


Hebt u nog verdere vragen ? aarzel niet ons te contacteren op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.